Capfun Vakantiepark het Stoetenslagh, voor een heerlijke strandvakantie

Diverse keren zijn wij op bezoek geweest bij Capfun Vakantiepark het Stoetenslagh. Een park wat helemaal ingericht is om te genieten van een strandvakantie, en dat terwijl het in Overijssel ligt!

Uitzicht op het meer van Capfun Stoetenslagh in Overijssel

Vakantiepark het Stoetenslagh heeft namelijk een heel groot zwemmeer met mooie stranden eromheen. En het grote voordeel, je zwemt in zoet water. Wij vonden dit strandsfeertje zo fijn, dat we 't Stoetenslagh het Vakantie met Kinderen Keurmerk hebben gegeven.

En is het weer wat minder, dan kan je terecht in het overdekte indoor strand of het indoor zwembad wat ook in strandstijl is. De animatie zorgt ervoor dat de kinderen zich niet vervelen. Ook voor tieners is er een leuk programma!

De camping is onderdeel van Capfun. Dat betekent heel veel waterpret met coole waterglijbanen. Speelplezier genoeg dus tijdens een vakantie bij Stoetenslagh!

Veel plezier voor de kids bij Capfun het Stoetenslagh

Aquapark en de nieuwe glijbanen bij Vakantiepark het Stoetenslagh

In en om het meer is er van alles te beleven voor de kinderen. Met vlotten kunnen ze van de ene naar de andere kant varen.

Vanaf het speeleiland kan je met de kabelbaan over het water naar het strand. En als het warm is, dan gaan de glijbanen open en kan je met een band van de Tubby Splash af glijden.

In juli en augustus komt er een groot opblaasbaar aquapark in het recreatiemeer te liggen. Daar kunnen de kids op rennen, springen en wedstrijdjes doen.

Het speelkasteel op Capfun Stoetenslagh

Waterratjes kunnen ook terecht in het overdekte zwembad, welke helemaal ingericht is in strandstijl. Compleet met gezonken piratenschip, ligstoelen en kiezelstrand.

Op de campingvelden staan diverse klim en klauter toestellen. En vlakbij de receptie zijn diverse sportvelden.

In 2020 is er nog een nieuw speelkasteel geopend, zijn er coole waterglijbanen bijgekomen en is het typetje Carabouille van Capfun ook van de partij.

Overdekt indoor strand "Happy Fun Beach"

Happy Fun Beach

Als het weer wat minder is, kan je toch nog veel strandplezier beleven bij het Stoetenslagh. In het overdekte indoor strand "de Happy Fun Beach" kan je terecht voor een spelletje beachvollybal, heerlijk spelen op het luchtkussen of een boom beklimmen.

De ouders kunnen plaats nemen op de loungebanken en genieten van een hapje en drankje terwijl de kids zich prima vermaken.

De Happy fun beach is ook de plaats waar veel activiteiten georganiseerd worden. Van ochtendgymnastiek, knutselen en kinderbingo voor de kleintjes tot pubquiz en talentenshow voor volwassenen.

Natuurlijk worden er ook buiten veel activiteiten georganiseerd. Voor elke leeftijd hebben ze een leuk programma. Je kan dan denken aan sport toernooien, speurtochten en uitdagende spellen voor tieners als highland games, lasergamen en expeditie Robinson.

Speciale aandacht voor Tieners

Stoetenslagh camping leuk voor tieners

Voor gezinnen met tieners is Capfun het Stoetenslagh echt een aanrader.

Voor hen is er "De Box", een plek waar ze elkaar kunnen ontmoeten, chillen en waar 's avonds de disco is.

Er is een speciale tiener animator die leuke activiteiten voor deze doelgroep organiseert. Maar vooral belangrijk is dat deze persoon een goed contact heeft met de tieners en dat ze er met elkaar een feestje van maken.

Soms betekent dat voor tieners gewoon lekker rondhangen. En daar is "De Box" prima geschikt voor.

Omdat het vakantiepark veel gezinnen met tieners over de vloer krijgt, is er gezorgd voor extra avond- en nachtbewakers die een oogje in het zeil houden en zorgen dat er geen nare dingen gebeuren.

Gezinsvriendelijke en luxe accommodaties

Een mooi 6-persoon chalet op Stoetenslagh

Voor iedereen is wel een plekje te vinden bij Capfun Vakantiepark het Stoetenslagh. Voor gezinnen hebben ze verschillende soorten kidsaccommodatie met een speelkamer voor de kleintjes.

Er zijn diverse soorten stacaravan en lodges die je kan boeken.  De beachlodges voor 6 personen liggen aan het meer. Liever wat luxer? Dan is er de mogelijkheid om in een premium chalet te verblijven.

Check per accommodatie of er airco aanwezig is en wat het beste bij jullie past!

Veel te doen in de omgeving

De Gold Rush in Slagharen is een gave achtbaan

Wil je tijdens de vakantie ook een dagje weg, ook dan zit je goed bij Capfun het Stoetenslagh.

In het Vechtdal en het Reestdal kan je heerlijk wandelen en fietsen. Of breng een bezoek aan mooie dorpjes als Ommen, Orvelte of Giethoorn.

Zwolle is de stad waar je heerlijk kan shoppen. En het bekende Attractiepark Slagharen ligt op maar 7 km van het vakantiepark. Dierenpark Emmen en Avonturenpark Hellendoorn liggen op ongeveer 25 km van het park.

In Coevorden vind je ook nog Plopsaland. Erg leuk voor kleine kinderen.

Het Keurmerk voor 't Stoetenslagh

stoetenslagh-keurmerk-2020-800.jpg

Zoals je gelezen hebt zijn er heel veel mogelijkheden op en in de omgeving van Capfun Vakantiepark het Stoetenslagh.

Maar wat wij vooral heel bijzonder vinden aan dit park is de strandbeleving.

Op allerlei manieren zie je dat terugkomen. Zelfs de sanitair gebouwen hebben de uitstraling die helemaal past in dit thema.

Daarnaast is het een unieke plek voor gezinnen met tieners. Ze doen echt hun best om het ook voor deze doelgroep leuk te maken.

En daarom heeft Vakantiepark het Stoetenslagh het Vakantie met Kinderen keurmerk dik verdiend. Een bijzondere strand bestemming in het mooie Overijssel!

Om nog meer in de vakantiesferen te komen hieronder nog wat foto's van ons tijdens een weekendje weg bij Stoetenslagh toen de jongens jonger waren.

Sinds die tijd is het vakantiepark alleen maar leuker geworden, dus het keurmerk is dik verdiend!


Vind je deze pagina leuk? Klik op de knop hieronder!

(Zie je de knop niet? Log dan in op je Facebook account en/of geef Facebook toestemming om cookies te gebruiken)