Over de weblog

18 juni 2010

Onderdeel van: — Patrick @ 8:51 PM

Het is misschien verwarrend, maar Vakantie met Kinderen heeft zowel een website als een weblog.

De Vakantie met Kinderen (VMK) website is bedoeld om ouders wegwijs te maken in de leukste bestemmingen en reizen met baby’s, peuters, kids en tieners in binnen- en buitenland. Ik (Sabine) geef daarin mijn beste tips en aanbevelingen.

Daarnaast ben ik ook de VMK Weblog gestart. Daarin beschrijf ik onze eigen ervaringen op vakantie met onze kinderen.

Ik ben begonnen met de weblog omdat veel mensen me vroegen naar onze eigen vakanties. De weblog startte met ons grote avontuur naar Thailand in 2011. Maar ook weekendjes weg, uitjes en andere leuke dingen zet ik op het weblog.

Wil je dus lezen over onze belevenissen, zoek dan in de catergoriƫn van de weblog (kijk in het menu aan de rechterkant). Wil je meer weten over de mogelijkheden op een bepaalde bestemming, voor een bepaalde leeftijd, of op een bepaalde soort vakantie? Ga dan naar de website (via de links in het menu aan de linkerkant).

Ik hoop dat zowel de website als de weblog een inspiratie vormen voor gezinnen met kids om op een leuke vakantie te gaan!

Update: om verschillende redenen zijn we de artikelen op de Weblog toch aan het verplaatsen naar de website. En ook nieuwe belevenissen komen op de website, en niet meer op de weblog. Oude belevenissen kunnen nog wel op de weblog gevonden worden, maar als je er op klikt, kom je steeds vaker bij het artikel op de website terecht. Volg je het nog? šŸ˜‰

Groetjes,
Sabine Kuipers-van der Meer

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.