3 april 2015

Een korte Stedentrip in Londen met de kinderen

Onderdeel van: Engeland — Tags: — Sabine @ 3:07 PM

Zeb en Tycho voor de Big Ben en London Eye

Zeb en Tycho voor de Big Ben en London Eye

Als je in Engeland ben, mag een Stedentrip in Londen met de kinderen natuurlijk niet ontbreken. En dus doen we een dagje Londen, met daarin de belangrijkste highlights.

In Oktober mochten we een kort tripje maken met de Oasis of the Seas, van Rotterdam naar Southampton. Daar besloten we een korte vakantie aan vast te plakken.

Die vakantie bestond vooral uit twee daagjes Legoland in Windsor. Maar we konden het land natuurlijk niet verlaten zonder een dagje Londen in te plannen. We waren wel benieuwd wat de jongens daarvan zouden vinden…

(meer…)

25 maart 2015

Legoland in Windsor, Engeland

Onderdeel van: Engeland — Tags: , — Sabine @ 5:05 PM

Poseren voor de ingang van Legoland Windsor

Poseren voor de ingang van Legoland Windsor

Onze overnachting op de Oasis of the Seas brengt ons naar Engeland. En daar plakken we een kleine mini-vakantie aan vast.

Uiteraard gaan we naar Londen. Maar voor we daar heengaan bezoeken we een favoriet van Zeb en Tycho: Legoland Windsor.

Op een uurtje rijden van Londen, bij het van het kasteel bekende Windsor, ligt de Engelse versie van dit bijzondere pretpark. Wij trekken er twee dagen voor uit om het helemaal te ontdekken…

(meer…)

23 oktober 2014

Een bijzondere nacht op de Oasis of the Seas

Onderdeel van: Engeland,Nederland — Tags: — Sabine @ 11:43 AM

Dat de Oasis of the Seas in Nederland was voor een grote opknapbeurt was al heel bijzonder. Het grootste cruiseschip van Royal Caribbean International doet normaal gesproken ons kikkerlandje niet aan.

oasis of the seas

Maar nu lag het super luxe cruiseschip twee weken in Rotterdam. Vele Nederlanders zijn in deze weken een kijkje gaan nemen bij het schip.

Na de opknapbeurt hadden een paar duizend landgenoten één nachtje Oasis of the Seas geboekt van Rotterdam naar Southamton in Engeland.

Voordat het schip de grote oversteek ging maken naar Florida. Mijn gezin en ik waren van de partij.

(meer…)