Familiecamping de Belten, vervelen is geen optie

7 september 2018

Onderdeel van: Nederland — Tags: , , — Sabine @ 2:48 PM

Familiecamping de Belten ligt in het Vechtdal in Overijssel. Een mooie camping waar kindvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

lodgetent camping de belten

We ontdekken de lodgetent, wauw wat gaaf!


Aan het eind van de zomervakantie van 2018 is Bianca met haar gezin op Familiecamping de Belten in Overijssel geweest. Lees haar verhaal:

Toen wij in Overijssel waren mochten we op familiecamping de Belten logeren. We sliepen hier in een luxe lodgetent.

Het was echt superleuk! Ondanks dat we ook veel regen hebben gehad hoef je je zeker niet te vervelen op deze gezellige familiecamping.

Een hele luxe manier van kamperen

Zoals ik in het intro al zei, sliepen we in een luxe lodgetent. En dat is erg luxe kan ik je vertellen. Zo staat er een tv waar je kan inloggen op je eigen Netflix account, er is een douche, w.c en een keuken (met vaatwasser!).

interieur lodgetent familiecamping de belten

Van binnen is het mooi afgewerkt met hout.

De kinderen kunnen in een “hut” slapen en er staan nog 4 andere bedden met kussens en dekbedden klaar. Je moet wel je eigen beddengoed meenemen, je gaat natuurlijk wel kamperen.

Nu vergeet ik altijd heel veel, zo ook het beddengoed. Gelukkig kan je ook bedlinnen huren. Scheelt weer. En als je het nog luxer wil hebben kan je zelfs gebruik maken van een “bedden opmaak” service. Dit wel tegen betaling.

Mocht je een luxe lodgetent willen huren neem dan wat waxinelichtjes mee, er staan leuke kaarsstandaards waar ze in kunnen. En het is natuurlijk gewoon gezellig.

Voor de kinderen hebben ze een speelhoek gemaakt in de tent met een tafeltje en stoeltje. Superleuk, hebben ze hun eigen plekje waar je dus ook fijn al het speelgoed kwijt kan!

Uiteraard kan je ook met je eigen tent of caravan op deze mooie camping kamperen. Hiervoor kan je even op de site kijken wat de mogelijkheden zijn.

Lekker spelen op Familiecamping de Belten

klimmen op de airtrampoline

Ja, we gaan lekker springen.

De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en springen op een luchttrampoline. Deze staan bij de ingang van de camping waar ook de kidsclub te vinden is. Ook staat er op elk kampeerveld een speeltoestel.

Met slecht weer kunnen de kinderen ook binnen spelen en vanuit deze speelhal kan je naar de brasserie lopen. Dus als je uit eten bent kunnen de kinderen daar lekker hun ei kwijt, terwijl jij geniet van je diner.

Wat een leuk peuterbad!

Het peuterbad heeft leuke glijbanen. Op de camping is een binnen- en een buitenzwembad. Het zwembad buiten heeft een glijbaan en is ook met slecht weer in het hoogseizoen geopend.

Binnen is er een heel leuk peuterbad met een enorm speeltoestel. Eigenlijk vermaken kinderen tot een jaar of 12 zich prima hier. Het is een soort indoorspeeltuin in het water. De kinderen kunnen glijden en klimmen. Let wel op, sommige gedeeltes zijn glad. Dus vooral de kleinere kinderen glijden snel uit.

peuterbad glijden van glijbaan

Het peuterbad heeft leuke glijbanen.

Heerlijk gegeten in de gezellige brasserie

kinderbuffet friet scheppen

Lekker frietjes!

Bij de camping zit een brasserie waar je heerlijk kan eten. En aan de kinderen is ook gedacht!

Zo is er een kinderbuffet waar de kinderen zelf eten kunnen halen. Wel met hun eigen koksmuts natuurlijk, die kunnen ze ook nog eens mooi inkleuren.

Een kinderbuffet is ideaal als je wat jongere kinderen hebt die nog niet zo lang aan tafel kunnen blijven zitten. Ze mogen halen wanneer ze willen en het is onbeperkt.

Wat voelden we ons welkom

Vanaf het inchecken tot het uitchecken. Ik heb geen chagrijnig personeel gezien. We voelden ons erg welkom op Familiecamping de Belten. En werden werkelijk waar door iedereen begroet. Housekeeping, receptie, bedienend personeel, allemaal hadden ze een glimlach en begroetten ze ons vriendelijk.

We hebben gewoon erg genoten van ons weekend op deze Familiecamping. We hebben ook veel gedaan in de omgeving. Er is zoveel te doen, eigenlijk moet je gewoon een keer 3 weken je zomervakantie hier vieren, of langer kan ook.

Wil je meer weten over Camping de Belten, bekijk dan hun website. Voor meer informatie over overnachten in het Vechtdal kan je kijken op Vechtdal met Kinderen of op de website van Vechtdal Overijssel. Wij waren in het Vechtdal op uitnodiging van Visit Oost.

meisje wijst naar bord camping belten Ben je op zoek naar een leuke camping, hier moet je zijn!

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.