Grillerette Barbeqool, super handig en gezellig voor op vakantie.

15 juni 2017

Onderdeel van: Uncategorized — Sabine @ 4:23 PM

Als ik op vakantie ben, dan vind ik het erg leuk om de barbecue aan te steken. Maar dan zit mijn man altijd een beetje apart om het vlees te draaien. De Grillerette Barbeqool biedt uitkomst.

Grillerette BarbeqoolDeze handige barbecue kan je gewoon op tafel zetten. Hij wordt namelijk niet warm aan de onderkant.

En wat ik ook een heel groot voordeel vind: hij is na het aansteken van het houtskool na 5 minuten klaar voor gebruik.

Wij hebben tijdens ons weekendje weg bij Beerze Bulten in het Vechtdal de Grillerette Barbeqool voor het eerst gebruikt. En genoten van een heerlijk barbecue diner!

Voordat we de Grillerette Barbeqool kunnen gebruiken

Voordat we de Grillerette Barbeqool kunnen gaan gebruiken moeten we eerst batterijen plaatsen. De barbecue heeft namelijk een ventilator nodig om lucht bij het houtskool te krijgen.

Na het plaatsen van de batterijen zetten we de ventilator aan en schenken we de aanmaak gel in het daarvoor bestemde bakje. We steken het aan en plaatsen het bakje met houtskool er bovenop.

Dan komt er een rand waar je wat water in giet zodat het vet opgevangen wordt. Even de bakplaat invetten en dan kan die er bovenop. Terwijl de kolen beginnen te branden dekken we de tafel en schenken we een drankje in. Barbeqool klaar voor gebruik

Even wennen aan de vorm van de bakplaat

Als de tafel gedekt is kunnen we direct het vlees op de Grillerette Barbeqool leggen. We beginnen met de worsten. Maar die rollen eraf, tot groot plezier van de kids.

De bakplaat heeft een lichte bolling waar we even aan moeten wennen. De worsten moet je dan ook netjes neerleggen langs de ribbels op de bakplaat. Dan blijven ze goed liggen.

Het bakken gaat eigenlijk voor het mooie net wat te hard. We zetten de ventilator dan ook wat zachter zodat de verbranding wat minder snel en heet verloopt.

Heerlijk tafelen met de Grillerette Barbeqool

Grillerette Barbeqool bbq voor op tafel Gelukkig hebben we het gebruik van de barbecue snel onder de knie. En dus is het de rest van de maaltijd heerlijk genieten van elkaar en het lekkere vlees.

Onder het eten check ik regelmatig even of de onderkant echt niet warm wordt. Ik zit toch aan een tafel van iemand anders. Maar dat gaat helemaal goed.

De zijkant wordt wel warm, dus als je met (kleine) kinderen aan tafel gaat, dan moet je wel opletten dat ze niet met hun handjes aan de Grillerette Barbeqool komen.

We gaan de Grillerette Barbeqool vast en zeker vaker gebruiken

Bij mij is barbecue echt iets wat ik maar één of twee keer per jaar doe. Ik vind het wachten tot ie warm is altijd zo’n ding. Je moet dan toch zorgen dat de kids niet in de buurt komen.

Doordat de Grillerette Barbeqool zo snel warm is, ga ik hem deze zomer vast en zeker vaker aansteken. Ik heb er al helemaal zin in!

Heb je interesse in de Grillerette Barbecool, hij is te koop via Bol.com.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.