Heidi test Vakantiepark het Stoetenslagh

25 mei 2018

Onderdeel van: Nederland — Tags: , , — Sabine @ 8:25 AM

Samen met Vakantiepark het Stoetenslagh had ik in april een leuke winactie. Iemand mocht de nieuwe stacaravan uitproberen. Heidi was de gelukkige winnaar en heeft een leuk verslagje geschreven.

Logeren in een kleurrijke chalet

chalet van Vakantiepark het  Stoetenslagh

Onze fijne chalet

In de mei vakantie zijn we op vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen geweest, waar we in een van de prachtige nieuwe kleurrijke chalets mochten logeren.

Het park is zeer gevarieerd, ruim opgezet en heeft allerlei chalets, tentlodges, zeer schone doucheruimtes en toiletten en kampeer- en camperplekken, allemaal gelegen rondom het grote meer in het thema zon, zee en strand.

Slecht weer, gelukkig is er een overdekte beach

Indoor strand

De overdekte kas, met daarin the Happy fun beach!

Helaas zat het weer die paar dagen net niet helemaal mee.

Maar niet getreurd; er is een grote overdekte Beach, gelegen in een glazen kas waarin veel ruimte is om een hapje of drankje te nuttigen.

Je kunt er beachvoet- en volleyballen en ook vinden er veel activiteiten van het animatieteam plaats. ’s avonds is er ook altijd muziek of iets gezelligs te doen.

Er is zoveel te doen

Bowlen blijft een leuk spelletje

Bowlen blijft een leuk spelletje

Maar als het mooi weer is, dan is het buiten helemaal ge-wel-dig. Aan het grote meer liggen allemaal glijbanen en in de vakantiemaanden een groot opblaasbaar aquafunpark. Langs het ‘strand’ hangen hangmatten en ruimte genoeg om heerlijk in het zand of gras te spelen of te relaxen.

Daarnaast diverse mogelijkheden om wat te eten. Een restaurant met groot terras, snackbar en in de overdekte kas kun je lunchen of een pizza nuttigen. Maar ondanks het mindere weer was er zeker veel te beleven op en om het park heen. Er is een binnenzwembad en er zijn bowlingbanen.

Dichtbij zijn leuke pretparken!

In de omgeving de grotere parken, zoals Slagharen, Wildlife en Hellendoorn. Maar ook veel kleine boerderijen waar van alles te zien en te beleven is. Wij hebben ontzettend genoten en gaan zeker nog een keer terug een ander jaar in het hoogseizoen

Groetjes, Heidi, Luca, Zara en Levi

Kijk hier voor meer informatie over Vakantiepark het Stoetenslagh.

het meer en glijbanen het stoetenslagh

Tsja… hier moeten we nog een keer zijn met stralend weer! Op de achtergrond het heerlijke zwemmeer.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.