12 november 2018

2 kindvriendelijke hotels in Luxemburg

Onderdeel van: Luxemburg — Tags: — Sabine @ 4:38 PM

In de herfst 2018 bracht Liane een bezoek aan Luxemburg. Ze bleef met haar 2 kinderen in 2 leuke kindvriendelijke hotels. Hier lees je haar bevindingen.

Je hebt misschien onze andere blogs gelezen over de leuke uitjes die je in Luxemburg kunt doen. In deze blog kun je lezen in welke hotels we hebben geslapen!

Hotel-Restaurant Cornelyshaff in de Luxemburgse Ardennen

poseren voor de ingang van hotel Cornelys HaffNa onze eerste activiteit bij : ’Toerist Center Robbesscheier’ arriveren wij in 10 minuten bij Hotel-Restaurant Cornelyshaff in de Luxemburgse Ardennen. Dit hotel in het rustige dorpje Heinerscheid is een prima locatie om deze leuke omgeving te verkennen. Of om te overnachten als je op doorreis bent naar het Zuiden.

We worden gastvrij ontvangen en naar de kamer gebracht. De kamer is ruim genoeg, netjes en schoon. Wij zijn met 2 kinderen en er is een extra bed in de kamer gezet. (meer…)

9 november 2018

Kindvriendelijke uitjes in Luxemburg

Onderdeel van: Luxemburg — Tags: — Sabine @ 9:25 AM

Luxemburg is een klein, maar veelzijdig land. Liane ging op uitnodiging op pad om verschillende kindvriendelijke uitjes in Luxemburg te ontdekken.

we maken een ritje met de huifkarWelke gedachte komt er bij jou op als je aan Luxemburg denkt?

Tja, ik wist het eigenlijk niet zo goed. Des te leuker om samen met vriendin Heleen en de kids Floor en Sven naar Luxemburg af te reizen om zelf te ervaren wat daar zoal te beleven is!

Visit Luxembourg had een paar activiteiten voor ons geregeld. Zij kunnen je echt alles vertellen over Luxemburg. Van de verschillende gebieden, leuke uitjes of toffe accommodaties. (meer…)

Onze ervaringen met de Luxembourg Card

Onderdeel van: Luxemburg — Tags: — Sabine @ 8:48 AM

Tijdens haar bezoek aan Luxemburg mocht Liane de ‘Luxembourg Card’ uitproberen. Dit is een voordeelkaart voor allerlei uitjes in Luxemburg.

Op de kaart schrjven we waar we allemaal naartoe kunnen gaan.Met deze kaart kun je 76 bezienswaardigheden/activiteiten in Luxemburg gratis doen. En bij 14 grotere activiteiten krijgt je korting! De moeite waard om te kijken of dit iets voor jou en je gezin is als je plannen hebt om naar Luxemburg te gaan!

Wij ontdekken de regio Éislek, het noorden van Luxemburg. Bij het ontbijt bespreken we het programma van die dag. Het is best moeilijk kiezen, er is zoveel te doen in deze regio.

Het valt me op dat Luxemburg heel kindvriendelijk is. Er zijn veel speelplekken voor kinderen en genoeg activiteiten voor jong en oud en voor verschillende weersomstandigheden. Kortom, snel op pad! (meer…)