Ontdek de zomer van Landal GreenPark

1 juni 2016

Onderdeel van: Nederland — Tags: , , , , — Sabine @ 2:26 PM

Jippie, ons persoonlijke vakantiemagazine van Landal Orveltermarke is binnen. Kunnen we alvast beginnen met het plannen van ons weekendje uit naar dit leuke vakantiepark!

Zo vlak van tevoren komen de belangrijkste vakantievragen naar boven. Blijven we op het park om te zwemmen in het natuurbad of het overdekte zwembad. Of gaan we er ook nog op uit om wat van de omgeving te bekijken… Ga ik zelf koken, of gaan we voor het gemak lekker uit eten in Restaurant de Teydt. Ik ga voor de laatste optie!

In het magazine staan handige tips en informatie om ons te helpen bij deze keuzes en alvast in de vakantiesfeer te komen. Eén ding is zeker, we hebben er veel zin in!

Win een vakantie met Landal Zomerontdekking

Lijkt het jou ook wel leuk om eens naar een Landal GreenPark te gaan? In de maand juni van 2016 kan je meedoen aan Zomerontdekking, een leuke on-line game waarbij je kans maakt op een vakantie naar één van de Landal Parken!

Je speelt het spel in je eentje of tegen iemand anders. De bedoeling is dat je binnen 30 sec raadt wat er op de foto staat of waar de foto genomen is. Je hebt de keuze uit drie antwoorden. Heb je drie vragen goed, dan vul je je gegevens in en maak je kans op een vakantie.

Doe je ook mee?

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.