21 januari 2019

Leuke uitjes in het Salzburgerland

Onderdeel van: Oostenrijk — Tags: , — Sabine @ 10:31 AM

In 2017 bezocht Henriette met haar gezin de regio Salzburgerland in Oostenrijk. Hier beschrijft ze de vele activiteiten die ze hier konden doen.

Op een bruggetje bij de Lammerklamm

Het Salzburgerland ligt ten Oosten van Tirol, in het achterland van de stad Salzburg. Vooral de afwisseling in activiteiten in combinatie met een schitterende omgeving is hier fantastisch!

We hebben o.a. speciale familiewandelingen gelopen, mooie watervallen bekeken en door een kloof geklauterd.

Lees hier onder snel meer over onze belevenissen. Plus praktische tips over deze activiteiten.

(meer…)

21 augustus 2013

De Familieweek bij Gasthof Auwirt

Onderdeel van: Oostenrijk — Tags: , , , — Sabine @ 11:57 AM

Plezier met alle kids in de familieweek

Plezier met alle kids in de familieweek

Bij Gasthof Auwirt organiseren ze speciale familie zomerweken. Een week waarin de kinderen iedere ochtend met elkaar onder begeleiding leuke dingen gaan doen. De ouders hebben tijd voor zichzelf en kunnen in de middag nog samen met de kids op stap.

Bij ons verblijf in het gasthof doen we mee met deze familieweek. We vragen ons af of onze verlegen jongens wel meewillen met een vreemde begeleider. Maar die vrees is ongegrond.

Vanaf de eerste dag gaan ze graag mee met Annelies, en met hun nieuwe vriendjes natuurlijk. Het wordt een super-week, boordevol plezier en leuke activiteiten.
(meer…)

19 augustus 2013

Gasthof Auwirt in de Oostenrijkse regio Lungau

Onderdeel van: Oostenrijk — Tags: — Sabine @ 11:25 PM

Zeb aait de hond Maxi bij Gasthof Auwirt

Zeb aait de hond Maxi bij Gasthof Auwirt

Na onze avonturen in Tsjechië gaan we nog een weekje logeren bij Gasthof Auwirt in het Oostenrijkse St Michael im Lungau. Dit leuke gasthof wordt gerund door twee Nederlandse dames Thea en Annelies.

Bijzonder aan dit gasthof is dat ze speciale familieweken hebben. Daarbij gaan de kinderen in de ochtend op pad met Annelies.

Ze gaan allerlei leuke activiteiten ondernemen en wij hebben deze uurtjes vrij om zelf wat te ondernemen. Om 12.30 uur zijn de kids weer terug en is er genoeg tijd om met elkaar nog wat te ondernemen.
(meer…)