Relaxed familie-uitje bij Rrrrollend Foodtruckfestivals

1 september 2017

Onderdeel van: Nederland — Sabine @ 2:03 PM

In de zomer zie je ze op verschillende plekken: Foodtruckfestivals. Mijn zus en zwager waren laatst bij Rrrrollend Den Haag, en beleefden daar een heerlijk familie-uitje.
Rrrollend Foodtruck Festival
Bij de poort zie je de sfeer al ontstaan: gezelligheid in combinatie met eten. Het maakt niet uit wat voor weer het is, het wordt altijd ontspannen en genieten. Dat voel je bij binnenkomst.

Voor volwassenen tot kinderen is er van alles te proeven en te zien. Een kleine ontdekkingsreis op culinair gebied.

Bij kinderen kan eten proeven nog wel eens moeilijk zijn, maar ook voor hen geldt; Zien eten, doet eten.

Een culinaire rondreis

Heerlijk sfeertje rond de Foodtrucks bij Rrrrollend Den Haag

Heerlijk sfeertje rond de Foodtrucks

Bij aanschaf van zogenaamde ‘proeverijtjes’ kun je per foodtruck een gerechtje bestellen. En dan, begint de kleine culinaire ontdekkingsreis.

Het gaat van bijna haute cuisine tot bijna huiselijk Surinaams. Bijna, want je treft hier natuurlijk geen restaurant en natuurlijk ook geen huiskamer. Wat je wel treft zijn prijswinnende foodtrucks en foodtrucks verbonden aan gerenommeerde restaurants.

Verder vind je voldoende mogelijkheden om je eten en drankje lekker te verorberen aan een picknicktafel of zitzak of wat dan ook. Gewoonweg genieten!

Extra vermaak voor jong en oud

Voetballen bij RrrollendAls de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook. Zo is er naast eten en drinken wat vermaak voor de kids en volwassenen. Voor de hele familie dus. Zo was er muziek, een draaimolen, voetbal goalschieten en meer.

Bij foodtrucks gaat het natuurlijk over eten en drinken. Er is voldoende variëteit in beide. Zo was er, om even een beeld te vormen, Thais, Surinaams, Mexicaans en Japans eten.

Verder heerlijke pulled porc, oesters, hamburgers, chocolaterie, Italiaans ijs, bara’s en noem maar op. Alles bij elkaar, is het lekker even uit met vrienden, familie en/of het gezin. Een aanrader, zelfs als het weer even niet helemaal meezit.

Check de website als je wilt weten of er binnenkort een Rrrollend Foodtruckfestival bij jou in de buurt is.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.