Samenwerking met Familytravelbloggers

1 september 2015

Onderdeel van: Nederland — Tags: — Sabine @ 8:37 AM

1 September 2015, een prachtige dag! Want vandaag lanceren we familytravelbloggers.nl. Een mooi initiatief van Tikva (Gezinopreis) en Saskia (KidsErOpUit) die een samenwerking tussen verschillende Nederlandse en Belgische bloggers hebben opgezet die bloggen over reizen met kinderen. En ik doe daar graag aan mee!

familytravelbloggers.nl

familytravelbloggers.nl

Onze website vakantie-met-kinderen.com en de bijbehorende weblog staan vol met ervaringen en tips over diverse soorten vakanties met je gezin.

De beste manier om mijn bezoekers van informatie te voorzien is natuurlijk door te schrijven vanuit eigen ervaring. En daarom ga ik regelmatig op reis en maak persreizen naar diverse kindvriendelijke bestemmingen over de hele wereld.

Persreizen met en zonder kinderen

Het liefste maak ik deze reizen samen met mijn gezin. Zo kan ik echt de beleving van de kinderen zien en beschrijven. En het levert gelijk mooi sprekend beeldmateriaal op.

Maar af en toe neem ik ook deel aan een groeps-persreis waarbij rekening gehouden wordt met gezinsactiviteiten.

Onze eigen ervaringen over deze reizen kun je lezen op de weblog. Daarnaast maak ik een informatieve pagina over de bestemming of de accommodatie op de website.

Campagnes zijn vaak niet gericht op gezinnen

Persreizen zijn onderdeel van campagnes om landen, regio’s of accommodaties te promoten. Dat is heel leuk, als er kindvriendelijke dingen te doen zijn die ik kan promoten.

Vaak is het echter ook zo dat een persreis helemaal niet zo goed aansluit op de wensen van gezinnen. Ze zijn te algemeen van aard, gericht op een heel breed publiek.

Daarom is Familytravelbloggers opgezet. Een samenwerking van een groep zeer actieve reislustige ouders die bloggen over hun ervaringen met reizen met kinderen. Ieder lid heeft een prachtig persoonlijk blog met minimaal 2500 unieke bezoekers per maand en de daarbij behorende social media kanalen.

Voordelen voor organisaties

Voordeel van een samenwerking met Familytravelbloggers is dat organisaties nu specifieke gezinsvriendelijke campagnes op kunnen stellen. De promotie wordt dan gedaan door verschillende bloggers, met allemaal dezelfde doelgroep: gezinnen met kinderen.

Een organisatie hoeft alleen maar contact op te nemen met Familytravelbloggers. Vervolgens wordt bepaald welke blogger(s) het beste passen bij het product of bestemming. Elke familie blogger heeft wel zijn eigen voorkeur qua bestemming, product of accommodatie.

Zelf reis ik naar veilige kindvriendelijke bestemmingen over de hele wereld met mijn gezin. Maar er zijn ook Familie bloggers die over een bepaalde regio bloggen. Meer informatie over de aangesloten bloggers vind je hier

Heb je interesse om je product of bestemming door familytravelbloggers.nl te laten promoten? Dat kan op verschillende manieren. Op de pagina voor bedrijven kan je lezen wat we voor jou kunnen betekenen!

Voor vragen kan je contact opnemen met familytravelbloggers.nl of vakantie-met-kinderen.com

Poseren in de bergen van Prades

Persreis naar de bergen van Prades

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.