Spelen bij de Beerze Bulten

10 juli 2018

Onderdeel van: Nederland — Tags: , , — Sabine @ 11:44 AM

Henriette was met haar gezin in het Vechtdal. En hoewel ze er niet verbleven, gingen ze toch even lekker spelen bij de Beerze Bulten.

spelen bij beerze bulten

Joehoe, dit is leuk!!

De Beerze Bulten is een camping/Vakantiepark in het Vechtdal. Naast de vele staanplaatsen en accommodaties, hebben ze ook veel faciliteiten voor kinderen om zich te vermaken.

Wij (Sabine met gezin) zijn er al eens een weekendje geweest. Maar dit keer het verhaal van Henriette:

Wauw, wat zijn er toch veel mogelijkheden voor de kinderen om te spelen! Het maakt niet uit wat voor weer het is, of het nu zonnig en warm is of juist regenachtig of koud. Voor elk type weer is er wel een leuke speelmogelijkheid!

Het Giga Konijnenhol

klimmen in het klimnet

Lekker klimmen en klauteren in het Giga Konijnenhol

Het Giga konijnenhol is inderdaad giga. Maar wat is het nu eigenlijk? Het is een enorm indoor speelparadijs, waar de kinderen zich vaak letterlijk uren kunnen vermaken.

Er is ook van alles te doen in het speelparadijs, ze kunnen er klauteren door alle gangetjes en een weg vinden naar boven. Er is een springkussen, glijden kan vanaf diverse glijbanen en uiteraard is er ook een grote ballenbak aanwezig.

Daarnaast kunnen de kinderen net doen alsof ze een echte astronaut zijn, want er is een heuse spaceshuttle in het Giga konijnenhol!

Ook is er nog een apart gedeelte voor de allerkleinsten die nog niet helemaal zelf kunnen klimmen. Wel een veilig idee dat ze lekker apart kunnen spelen en niet worden overlopen door de wat oudere kinderen.

Wij waren er zelf met onze kinderen van bijna 5 jaar en 2,5 jaar. De jongste heeft soms nog wel eens moeite om zelf omhoog te komen bij indoor speelparadijzen, het lukt hem vaak nog net niet zelf om te klimmen of naar beneden te komen. Maar hier kon hij nagenoeg alles zelf en had hij af en toe hulp nodig van zijn grote broer.

Het Giga Konijnenveld

giga konijnenveld speeltuin

Zand, water en klimmen op het Giga Konijnenveld

Mocht het mooi weer zijn, dan is het goed vertoeven op het Giga Konijnenveld. Ook hier is het woordje Giga weer op zijn plek, want het is echt groot!

Het Giga Konijnenveld is een grote buitenspeeltuin met allemaal water waar de kinderen in kunnen zwemmen wanneer het warm weer is.

Ze kunnen hier zich helemaal uitleven op de touwbruggen en overal klimmen en klauteren. Daarbij is er veel zand, dus neem een emmertje en schepje mee zou ik zeggen en de kinderen vermaken zich ook hier urenlang.

Binnen- en buitenzwembad

plons in het water

Plons…

Onze kinderen zijn echte waterratten en konden dan ook niet wachten om eindelijk in het zwembad te plonzen! We hadden geluk toen wij er waren, want het was namelijk erg mooi weer en dus konden we zowel buiten als binnen zwemmen.

Het buitenzwembad bestaat uit twee gedeeltes: een peuter/kleuterzwembad en een groter zwembad met de daarbij behorende grote glijbaan. Er omheen is een grote ligweide.

Onze kinderen hadden voldoende aan het kleuterbad. Hierin waren twee kleine glijbaantjes en een soort poortje. Ze vermaakten zich er prima.

Ook het binnenzwembad biedt veel vertier. Twee grote glijbanen, een leuk zwembad en een waterspeeltuin met meerdere glijbanen voor de kleinsten. Hier kon vooral mijn jongste echt geen genoeg van krijgen. Hij is 2,5 jaar en kon hier makkelijk zelf vanaf.

Ook de waterspeeltuin werd goedgekeurd, al die stralen die overal vandaan komen is natuurlijk dolle pret.

Tijd om afscheid te nemen van Beerze Bulten

Na een dag spelen bij de Beerze Bulten zijn de kinderen eigenlijk nog helemaal niet uitgespeeld en zouden ze nog langer willen blijven om te genieten van alle speelmogelijkheden hier op de camping.

Maar voor ons zit het er toch echt op, wellicht dat we een andere keer terugkomen en dan blijven slapen in één van de huuraccommodaties zodat de kinderen alle tijd hebben al het leuks verder te gaan ontdekken.

buitenbad met glijbaan

We konden lekker buiten zwemmen

Tijdens ons bezoek aan het Vechtdal logeerden we bij Camping ’t Veld. Een kleine 5 sterrencamping met veel vermaak voor de kids!!

Kijk voor meer leuke uitjes in het Vechtdal op de website van Visitoost of Vechtdal Overijssel. Henriette bezocht Beerze Bulten op uitnodiging van Visitoost.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.