Niet meer uitglijden in het zwembad met Sweakers van Ockyz

24 februari 2017

Onderdeel van: Uncategorized — Tags: — Sabine @ 4:21 PM

Een minpuntje van zwemmen is dat het altijd zo glad is rondom de zwembaden. Daar heeft Ockyz wat op gevonden. De Sweakers.

anti slip zwemsokkenSweakers zijn zwemsokken met antislip op de onderkant waardoor de kans op uitglijden tot een minimum beperkt wordt. Mijn zoontje Zeb en zijn neefje Max proberen de sokken uit.

Tijdens ons weekendje weg naar Noord Limburg gaan we zwemmen in het Aqua Mundo bij Center Parcs het Meerdal. Een super tof zwembad met wildwaterbaan en glijbaan.

Als de jongens de Sweakers willen aantrekken is het even lastig om ze aan te krijgen. Dan herinner ik me de tip dat het gemakkelijker gaat als de Sweakers nat zijn. Als we dat gedaan hebben gaat het een stuk gemakkelijker.

Meer grip op de gladde vloer

In het begin moeten ze wennen dat er wat aan hun voeten zit met zwemmen. Maar het voelt wel fijn als ze over de gladde vloer langs het zwembad lopen. Ze hebben meer grip. En na vijf minuten zijn ze ook gewend aan de sokken in het water.

Waar Zeb en Max wel bang voor waren is dat de sokken de snelheid in de glijbanen zou verminderen. Maar ze waren blij verrast dat dat niet het geval was. En in de wildwaterbaan zorgde het juist voor extra bescherming van de voeten. In de wildwaterbaan schuur je nogal eens met je tenen over de bodem.

Cool en handig

Ze waren het er beide over eens dat ze de sokken wel vaker wilden dragen. Ze zien er wel cool uit en ze zijn ook handig in het water. Je kan je er beter mee afzetten van de bodem.

Uittrekken was nog even lastig, maar als je dat in het water doet gaat het gemakkelijker.

Wil je meer weten over Sweakers, bezoek dan de website van Ockyz voor meer informatie.

Zeb en Max met Sweakers

Zeb en Max met de Sweakers

Sweakers in verschillende kleuren

Je hebt Sweakers van Ockyz in verschillende kleuren, leuk voor jongens en meisjes.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.