Kinderen mogen paarden vertroetelen bij ’t Olde Manegepeerd

12 september 2018

Onderdeel van: Nederland — Tags: , — Sabine @ 9:34 AM

Tijdens een weekendje weg in Overijssel bezocht Bianca met haar gezin ‘t Olde Manegepeerd. Een fijne plek waar je de paarden mag vertroetelen en eten geven. Hier lees je haar verhaal.

Paarden voeren bij t Olde Manegepeerd

Kijk het paard eet uit mijn hand.

Houden je kinderen van paarden dan is ’t Olde Manegepeerd zeker een aanrader.

Hier staan manegepaarden eigenlijk hun oude dag te vieren. Ze worden hier goed verwend. De kinderen mogen de paarden borstelen en vertroetelen, terwijl jij lekker op het terras geniet van het mooie landschap.

Op de laatste zondag van de maand worden er extra activiteiten georganiseerd, zo was er op de zondag dat wij er waren een rommelmarkt. In alle stallen stonden spulletjes die verkocht werden. Leuk voor als je van vintage houd.

Hou de facebookpagina van ’t olde Manegepeerd in de gaten. Daar komen de activiteiten op te staan die er allemaal plaats gaan vinden.

Paarden voeren, borstelen en aaien

We mogen de paarden borstellen

Het paard vindt het heerlijk om geborsteld te worden.

Voor €0,50 cent kan je een zakje voer kopen en de paarden voeren.

Er lopen genoeg vrijwilligers rond die de kinderen kunnen helpen. Hele lieve mensen die ook open staan voor alle vragen die je hebt.

Onze kinderen zijn het weiland in geweest en hebben een stuk of 5 paarden mogen borstelen. Wel onder begeleiding van een vrijwilliger natuurlijk.

Maar wat hebben ze het leuk gehad. Ze mochten het hele weiland door en elk paard wat ze zagen hebben ze lekker vertroeteld.

Lekker op het terras

Voor €1,- euro heb je koffie, thee of limonade en dan krijg je er nog een koek bij ook. We zaten heerlijk op het terras te genieten van het uitzicht en de kinderen. Echt een leuk uitje om te doen als in de buurt bent.

Kijk hier voor meer leuke uitjes in het Vechtdal in Overijssel of ga naar Vechtdal met Kinderen. Bianca bezocht het Vechtdal op uitnodiging van Visit Oost.

meisje geeft paard eten

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.