Terugblik op 2018 en vooruitkijken

28 december 2018

Onderdeel van: Uncategorized — Tags: — Sabine @ 1:21 PM

Alweer de laatste dag van 2018, wat gaat de tijd toch snel. Terwijl ik naar de top 2000 luister komt het nummer memories voorbij. Mijn gedachten gaan terug naar het afgelopen jaar. Een jaar waarin loslaten een grote rol heeft gespeeld.

Afscheid van mijn moeder

Het overlijden van mijn moeder heeft daarin de grootste rol gespeeld. Wat was/is het moeilijk om haar los te laten. Maar wat ben ik trots op haar hoe ze ons groot gebracht heeft.

En wat een warm afscheid hebben we haar kunnen geven. Het is heel fijn om deel uit te maken van onze warme familie.❤

Kids worden Tieners

Ondertussen zijn mijn kinderen alweer tieners en zitten beide op het voorgezet onderwijs. Elke ochtend fietsen ze door weer en wind naar school.

Ze maken nieuwe vrienden, worden steeds wijzer en gaan hun eigen pad bewandelen. Ook al bewandelen we dit pad nu nog met elkaar, de keuzes moeten zij maken en wij moeten loslaten..

Een ander pad met Vakantie met Kinderen

Ook met Vakantie met Kinderen zijn we het afgelopen jaar een ander pad ingeslagen. Ik heb hulp gekregen van een aantal reislustige ouders die artikelen schrijven voor de website, social media en de weblog. Ook gaan die wel eens op pad om regio’s of vakantieadresjes te ontdekken en erover te schrijven.

Voor mij weer een proces van loslaten omdat ik altijd alles zelf deed. Maar ik ben heel blij dat deze ouders hun vrije tijd willen besteden aan Vakantie met Kinderen. Ze schrijven enthousiast en maken prachtige foto’s. Met elkaar vormen we een super leuk team!!

We bouwen verder!

En zo bouwen we verder aan Vakantie met Kinderen. De website waar je informatie kunt vinden over de verschillende regio’s in Nederland, diverse landen in Europa en de meest kindvriendelijke verre bestemmingen. Ik zoek persoonlijk de leukste vakantieadresjes uit om jouw zoektocht naar een geschikte vakantie wat gemakkelijker te maken.

Proost op het nieuwe jaar, maak er een mooi reislustig 2019 van!!
En ben je op zoek naar een leuke vakantie? Check de site

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.