Thailand, here we come!

17 juni 2011

Onderdeel van: Thailand — Sabine @ 11:45 PM
Zuid Afrika 2009

Zuid Afrika 2009

Het aftellen is begonnen! 29 Juni gaat ons avontuur beginnen.
Deze zomer gaan we (Patrick en Sabine) met onze kinderen (Zeb en Tycho) naar Thailand op vakantie. Maar liefst 6 weken mogen we in dit prachtige land rondreizen.

Tijdens onze wereldreis in 2002 bezochten we Thailand meerdere malen en is de liefde voor dit land ontstaan.

De vriendelijke mensen, de prachtige natuur en cultuur, het gemak van het reizen en de prachtige eilanden en stranden willen we dit jaar aan onze kinderen laten zien.

De tickets, het visum en de inentingen zijn geregeld. Nu alleen het pakken nog en ons huis netjes achterlaten voor ons nichtje Sanne en haar vriend Niels. Zij zorgen dat ons bedje warm blijft, geven de planten te drinken en verzorgen onze dieren.

De reis

De reis gaat starten in Bangkok. Daar zullen we een paar dagen blijven om rustig te wennen aan het tijdsverschil en de warmte.

Op het eerste hotel in Bangkok en wat bezoekjes in Chiang Rai na, hebben we geen accommodaties geboekt. We zijn dus vrij om te gaan en staan waar we willen. Wel hebben we een route in ons hoofd hoe de reis ongeveer gaat lopen.

Vanuit Bangkok willen we naar Kanchanaburi reizen om onze treinfanaten Zeb(6) en Tycho(4) de brug over de rivier Kwai te laten zien en er een treinritje te maken over de beruchte spoorbaan.

Daarna willen we naar het noorden om Chiang Mai en Chiang Rai te bezoeken. We eindigen de reis in het zuiden op één van de eilanden. We weten nog niet welke, dus als je een suggestie hebt, laat het ons gerust weten.

Vind je het leuk om ons te volgen, dan kan dat via deze weblog, en ook via Follow vakantiemetkind on Twitter

4 Comments

 1. ik ga jullie volgen tijdens jullie vakantie in thailand

  Reactie by max van den ing — 21 juni 2011 @ 7:22 PM

 2. Wauw… het is voor jullie al echt bijna zo ver! Wij vertrekken een weekje later, 5 juli, naar Indonesie. Ik wens jullie een super reis en zal jullie zeker volgen!
  groeten Rachel

  Reactie by Rachel Pannemans — 24 juni 2011 @ 7:33 PM

 3. Heel veel plezier daar en we gaan jullie zeker volgen.

  Reactie by Coen Evy John en Mary — 28 juni 2011 @ 10:42 AM

 4. beste Patrick en Sabine,

  Heel veel plezier in Thailand. Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan meemaken. Zal jullie weblog volgen. Tot ziens. Myriam en Guido, Lenny Arie

  Reactie by Myriam vd Meer — 28 juni 2011 @ 5:37 PM

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.