28 december 2018

Terugblik op 2018 en vooruitkijken

Onderdeel van: Uncategorized — Tags: — Sabine @ 1:21 PM

Alweer de laatste dag van 2018, wat gaat de tijd toch snel. Terwijl ik naar de top 2000 luister komt het nummer memories voorbij. Mijn gedachten gaan terug naar het afgelopen jaar. Een jaar waarin loslaten een grote rol heeft gespeeld.

Afscheid van mijn moeder

Het overlijden van mijn moeder heeft daarin de grootste rol gespeeld. Wat was/is het moeilijk om haar los te laten. Maar wat ben ik trots op haar hoe ze ons groot gebracht heeft.

En wat een warm afscheid hebben we haar kunnen geven. Het is heel fijn om deel uit te maken van onze warme familie.❤

Kids worden Tieners

Ondertussen zijn mijn kinderen alweer tieners en zitten beide op het voorgezet onderwijs. Elke ochtend fietsen ze door weer en wind naar school.

Ze maken nieuwe vrienden, worden steeds wijzer en gaan hun eigen pad bewandelen. Ook al bewandelen we dit pad nu nog met elkaar, de keuzes moeten zij maken en wij moeten loslaten..

Een ander pad met Vakantie met Kinderen

Ook met Vakantie met Kinderen zijn we het afgelopen jaar een ander pad ingeslagen. Ik heb hulp gekregen van een aantal reislustige ouders die artikelen schrijven voor de website, social media en de weblog. Ook gaan die wel eens op pad om regio’s of vakantieadresjes te ontdekken en erover te schrijven.

Voor mij weer een proces van loslaten omdat ik altijd alles zelf deed. Maar ik ben heel blij dat deze ouders hun vrije tijd willen besteden aan Vakantie met Kinderen. Ze schrijven enthousiast en maken prachtige foto’s. Met elkaar vormen we een super leuk team!!

We bouwen verder!

En zo bouwen we verder aan Vakantie met Kinderen. De website waar je informatie kunt vinden over de verschillende regio’s in Nederland, diverse landen in Europa en de meest kindvriendelijke verre bestemmingen. Ik zoek persoonlijk de leukste vakantieadresjes uit om jouw zoektocht naar een geschikte vakantie wat gemakkelijker te maken.

Proost op het nieuwe jaar, maak er een mooi reislustig 2019 van!!
En ben je op zoek naar een leuke vakantie? Check de site

7 november 2017

Review Bollo App van Landal

Onderdeel van: Uncategorized — Tags: , , — Sabine @ 11:38 AM

Kinderen zullen zich niet snel vervelen op een vakantiepark van Landal. En gebeurt dat toch, dan heeft Landal een speciale Bollo App ontwikkeld, met leuke spelletjes.

Zeb en Tycho hadden de grootste lol toen ze de spelletjes in de app ontdekten. Maar ja, met 11 en 12 jaar oud zijn zij eigenlijk niet de belangrijkste doelgroep van de app.

Bollo App
Daarom heb ik Jorien gevraagd om een review van de Bollo App te schrijven aan de hand van de ervaringen van haar zoontje Dex van bijna 5 jaar oud.

(meer…)

15 juni 2017

Blij met mijn Xsensible Stretchwalker sandaal

Onderdeel van: Uncategorized — Sabine @ 4:32 PM

Via de mail werd ik gevraagd of ik de Xsensible Stretchwalker sandaal wilde uitproberen. Meestal zeg ik nee tegen dit soort verzoekjes, maar deze schoen trok mijn aandacht.

Xsensible Stretchwalker sandaalDe sandaal zou voor een natuurlijke houding zorgen waardoor gewrichten minder belast worden.

Nu heb ik een knie die niet meer werkt zoals hij hoort te doen. Na het afscheuren van mijn voorste kruisband heb ik diverse operaties ondergaan. Helaas is mijn knie nu versleten.

Maar een nieuwe knie probeer ik zolang mogelijk uit te stellen. Dus probeer ik met trainen en goed schoeisel mijn knie zo pijnloos mogelijk te houden.

Daarnaast zag ik nog meer voordelen. De sandaal is mooi en handig. Ik kan ze onder een rokje dragen en met langere wandelingen aan doen. De ideale schoen dus om mee te nemen op vakantie! En ik ben nogal eens op pad…. (meer…)

Grillerette Barbeqool, super handig en gezellig voor op vakantie.

Onderdeel van: Uncategorized — Sabine @ 4:23 PM

Als ik op vakantie ben, dan vind ik het erg leuk om de barbecue aan te steken. Maar dan zit mijn man altijd een beetje apart om het vlees te draaien. De Grillerette Barbeqool biedt uitkomst.

Grillerette BarbeqoolDeze handige barbecue kan je gewoon op tafel zetten. Hij wordt namelijk niet warm aan de onderkant.

En wat ik ook een heel groot voordeel vind: hij is na het aansteken van het houtskool na 5 minuten klaar voor gebruik.

Wij hebben tijdens ons weekendje weg bij Beerze Bulten in het Vechtdal de Grillerette Barbeqool voor het eerst gebruikt. En genoten van een heerlijk barbecue diner! (meer…)

24 februari 2017

Niet meer uitglijden in het zwembad met Sweakers van Ockyz

Onderdeel van: Uncategorized — Tags: — Sabine @ 4:21 PM

Een minpuntje van zwemmen is dat het altijd zo glad is rondom de zwembaden. Daar heeft Ockyz wat op gevonden. De Sweakers.

anti slip zwemsokkenSweakers zijn zwemsokken met antislip op de onderkant waardoor de kans op uitglijden tot een minimum beperkt wordt. Mijn zoontje Zeb en zijn neefje Max proberen de sokken uit.

Tijdens ons weekendje weg naar Noord Limburg gaan we zwemmen in het Aqua Mundo bij Center Parcs het Meerdal. Een super tof zwembad met wildwaterbaan en glijbaan. (meer…)