Weekendje tussen de wilde dieren…

1 juni 2012

Onderdeel van: Nederland — Tags: , , , — sabine @ 11:15 PM

Onze Luipaard jungalow in vakantiepark Beekse Bergen

Onze Luipaard jungalow in vakantiepark Beekse Bergen

We hebben net gedineerd in het tropisch warme restaurant Kaapstad. Langs het Victoriameer lopen we terug naar ons onderkomen, en we spotten nog wat wilde dieren (eendjes en ganzen).

Na het voeren van de wilde jonge eendjes is het tijd om onze Afrikaanse jungalow op te zoeken. We maken ons gereed voor de nacht. Zullen we de leeuwen nog horen?….

Nu vraag je je waarschijnlijk af waar we nu weer zitten. Is het Zuid Afrika of Kenia? Nee hoor het is Nederland, we zitten in Vakantiepark Beekse Bergen.

Een bungalow in de jungle… Jungalow dus

Ganzen voeren

Ganzen voeren bij de Jungalow

Na een hartelijk ontvangst bij de receptie rijden we naar onze jungalow met luipaard print.

Ons huisje staat prachtig aan het Victoriameer en de eendjes komen al naar ons toe gewaggeld om te kijken of we nog wat te eten hebben.

Na het opmaken van de bedden besluiten we om het vakantiepark wat te gaan verkennen.

We maken een mooie wandeling langs de camping, jungalows, speeltuintjes, strandje, het victoriameer en de Afrika club, het centrum van het vakantiepark met zwembad, restaurant, kruger kafé, winkel en snackbar.

Spelen in een prachtige omgeving

Een leuke Duo-schommel in Beekse Bergen

Een leuke duo-schommel in één van de speeltuintjes

Terwijl de jongens zich vermaken in één van de speeltuintjes, kijk ik eens goed om me heen. Wat een prachtig park! Ik ben echt onder de indruk.

De bosrijke omgeving, de ruimte (in hoogseizoen misschien iets minder maar zeker genoeg) en de ligging om het prachtige meer heeft een rustgevende werking op mij. Wat een heerlijk gevoel!

Restaurant aan het water

De Afrika club in Beekse Bergen

De Afrika club, met onder andere restaurant Kaapstad

Na onze wandeling is het alweer tijd om te gaan dineren. In restaurant Kaapstad is het door de terrasverwarming behoorlijk warm. Maar het eten is heerlijk en de jongens lopen af en toe naar buiten om bij andere kinderen te kijken die aan het vissen zijn met een schepnetje.

Enthousiast komen ze naar binnen rennen om ons te vertellen dat een meisje twee kreeftjes heeft gevangen. Ik ga even mee om te kijken en het meisje laat me trots zien dat de kreeft allemaal eitjes onder haar buik heeft hangen. Het is een prachtig gezicht!

Vriendelijke bediening

Het restaurant heeft een kinderhoek met speelgoed, kinderstoelen zijn aanwezig, het heeft een kindermenu en wat me vooral opviel was het meedenken van de bediening. Zoals vragen of het hoofdgerecht van de kinderen tegelijk met het voorgerecht van ons op tafel moet komen, maar ook aan de kinderen vragen wat ze willen drinken in plaats van aan ons. Dan voelen Zeb en Tycho zich gelijk een hele grote vent.

Na het eten lopen we terug naar de jungalow. Terwijl de jongens een filmpje kijken geniet ik van het prachtige uitzicht over het Victoriameer en de mooie zonsondergang. Dit is genieten!

Lees verder over onze avonturen de volgende dag in het Speelland en het Safaripark van Beekse Bergen.

Of lees op Vakantie met Kinderen meer over Vakantiepark Beekse Bergen.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.